TPE Infill

TPE Infilling granules

Desain 3-daun jeung 4-daun, ieu produk kualitas luhur nu meets standar FIFA, dijieunna tina TPE (Thermoplastic Elastomer) mangrupakeun infill kinerja tinggi pikeun pitches olahraga jieunan, dijieun ku polimér SEBS termoplastik nu dijieun kalayan bentuk husus. jeung struktur.
The bead elastis dijieun via extrusion kalawan bentuk fisik ekslusif nu katutupan ku patén dina parabot husus pikeun bahan baku parawan, aditif jeung colorants.
Sajaba ti mastikeun kinerja kaulinan alus, ngurangan résiko abrasions pamaén sarta ngajamin ngurangan compaction kana waktu.

Tanggung jawab ékologis

Saterasna, lingkungan mangrupikeun perhatian urang.Jaman baheula, dianggap 'normal' ngagunakeun bahan baku tina sumber asli sareng nyiptakeun runtah.Kiwari, kabeneran paménta logis pikeun daur ulang sirkular komo produk bio-degradable naék.Ékologi maénkeun peran konci nalika urang innovate sarta ngamekarkeun sistem anyar.Urang gawé bareng jeung organisasi ngarah jeung pausahaan pikeun maksimalkeun pungsi usaha urang dina tanggung jawab ékologis jeung pikeun manggihan solusi katuhu dina jadi sirkular.

Widang Anu Didamel Pikeun Menang Dimimitian ku Hi…

Naha anjeun badé nguji solusi dina ngawangun atanapi ngarénovasi lapangan maén bal jieunan anjeun sareng Wajufo?Ngan mimitian ku halo.