Jukut Olahraga

Katerangan pondok:

PADEL
Fibrilated
Serat: Serat monofilamén PE lempeng.
UVA-tahan
Dtex: 8.800
Jangkungna: 12mm
Warna: Héjo, biru, konéng atawa bata
Batang / m²: 42.000
Bentuk serat: Fibrilated
Nyadangkeun: Latex 1.135g/m²


Rincian produk

Tag produk

Jukut jieunan Pikeun Golf Putting Héjo

  • Wangun benang: Serat Curly
  • Jangkungna tumpukan: 16mm
  • Ukuran: 3/16 inci
  • Jahitan/m: 400
  • Kapadetan / m2: 84.000
  • Dtex: 5000
  • Nyadangkeun: PP + Bolong + SBR Lem
Multifunctional Grass (1)

WajufoGolf™

Wajufo Golf Series putting héjo mangrupa produk inovasi nu nyadiakeun Anjeun pangalaman maén héjo putting éndah di backyard sorangan, kalawan desain bicolor sarta dénsitas super tinggi, méré katingal alam jeung rarasaan elastis, anjeun bisa ngarasakeun pangalaman golfing home leres.Pikeun peminat golf, Wajufo Sport mangrupikeun supplier kualitas pangluhurna pikeun tukang kebon tukang kebon tukang sayuran héjo, nyayogikeun realisme anu teu aya tandingan dina hal kualitas permukaan sareng éstétika.The putting héjo dijieunna tina jukut jieunan pisan ongkos éféktif salaku pangropéa pisan gampang, teu perlu ngored, watering atawa pupuk, lamun ngajalankeun hiji lapangan golf, mertimbangkeun sabaraha biaya & waktos eta tiasa nyimpen keur anjeun.Wajufo Golf Series seueur dianggo di buruan tukang nempatkeun lapangan golf héjo sareng nyata.

WAJUFO SPORTS nawiskeun dua jinis jukut pikeun padel:

fibrillate sareng filamén tunggal.

Duanana mangrupikeun modél canggih anu dirancang pikeun pamaén janten langkung aman, langkung nyaman sareng ngaminimalkeun résiko tatu.

Éta sayogi dina sababaraha warna pikeun ningkatkeun pidangan bal di sakuliling anu béda: biru keuna, beureum terracotta atanapi héjo klasik.

Sadayana nyumponan peraturan resmi anu ditetepkeun sareng tonggong latex kalayan liang solokan pikeun ningkatkeun éliminasi cai di lapangan luar.

Panggihan jenis jukut anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun sareng ngawangun lapangan padel anu sampurna

8696b3faa9d290f7ee00317d78b05e4
Sports-Grass2
791c9c1e6666f58d26879424fad32b1

Kasus Proyék

Project-Cases2

  • saméméhna:
  • Teras: