Wajufo És jeung Salju Ngabantosan Féderasi Panyandang Cacad Fujian

Stasion Putian: Putian Poténsi Pusat Atikan Médis Remaja

Tanggal 12 Maret 2022, saatos Stasion Dehua sareng Stasion Quanzhou, Fujian Disabled Persons Federation's "Experience Ice and Snow Sports, Embrace the Winter Paralympics" pangalaman promosi proyék és sareng salju-Stasiun Putian suksés dilaksanakeun di Putian Potential Juvenile Medical Education Center.

Kagiatan dibagi kana lima bagian: és hoki dribbling sarta shooting kaahlian pangalaman latihan;kaulinan hoki és sarta kompetisi;ski cross-nagara (roda) propulsion sinkron prakték pangalaman teknis;ski cross-nagara (roda) kompetisi kaulinan;pangalaman diajar ngagulung.Pausahaan urang nyumbangkeun lagu curling basajan ka Putian Poténsial Juvenile Médis Center Atikan, nu merenah pikeun guru jeung murid di sakola nuluykeun olahraga és.Salila kagiatan, siswa miboga pamahaman hadé ngeunaan pangaweruh proyék és jeung salju, pamahaman deeper olahraga és jeung salju, sarta sumanget kuat pikeun ilubiung dina és jeung salju.Gairah ngeunaan curling.

Poto Adegan


waktos pos: Mar-31-2022