Olahraga és jeung salju asup ka kampus

Lebetkeun Sakola Dasar Ékspérimén Sanming

Dina 10 Nopémber 2021, Wang Ziyue, palatih kapala ngagulung di Pusat Olahraga És Fuzhou Ali, diondang pikeun ilubiung dina pelatihan pangaweruh ngagulung pikeun dosen sareng staf Sanming Experimental Primary School "Leumpang sareng Olimpiade Usum tiis".

Dina 10 Nopémber 2021, Wang Ziyue, palatih kapala ngagulung di Pusat Olahraga És Fuzhou Ali, diondang pikeun ilubiung dina pelatihan pangaweruh ngagulung pikeun dosen sareng staf Sanming Experimental Primary School "Leumpang sareng Olimpiade Usum tiis".

Poto pamandangan

curling5
curling6
rbt

waktos pos: Apr-08-2022