Ngabantosan Propinsi Fujian "Usum Olahraga És sareng Salju Tumpur Cina Ka-6"

Jim Dehua Station Curling Kagiatan

curling1

Olimpiade Usum tiis Beijing, nu geus narik perhatian sakuliah dunya, geus datang ka tungtung.Acara és sareng salju sanés, Paralympics Winter Beijing, dibuka dina 4 Maret sareng ditutup dina 13 Maret salami 10 dinten.Kompetisi diwangun ku ski alpine Paralympic sareng snowboarding Paralympic., Paralympic cross-country ski, Paralympic biathlon, Paralympic és hoki, korsi roda curling 6 acara utama, 78 acara leutik, nu korsi roda curling kakuatan tradisional nagara urang.Jumlahna aya 736 atlit ti 91 delegasi ti lima buana milu dina kompetisi jeung némbongkeun diri dina visi IOC ngeunaan "dua Olimpiade anu sarua seru".Rombongan Cina ngirimkeun jumlahna aya 217 urang, kalebet 96 atlit, sareng Zhang Haidi, pupuhu Féderasi Cacad, salaku kapala rombongan.

curling2

Salila Paralimpiade Usum Usum Beijing, éta bakal diayakeun ku Féderasi Penyandang Cacat Fujian, dilaksanakeun ku Féderasi Para Cacad, Biro Pendidikan, Biro Olahraga sareng Asosiasi Skating Roller Quanzhou, sakola khusus sareng sakola pendidikan khusus di sababaraha kota, Wanjufu Ice sareng Salju Olahraga, sarta lembaga profésional patali.Co-diayakeun ku Propinsi Fujian, "Kagenep Cina ditumpurkeun És jeung Usum Olahraga Salju" runtuyan kagiatan promosi bakal diluncurkeun successively di sub-stasiun akar rumput di Propinsi Fujian."Tampilan dina situs sareng rupa-rupa proyék sapertos konsép desain, implikasi, sareng katerangan prosés anu lengkep. Ajak sareng ngadukung sakola khusus pikeun ngalaksanakeun proyék anu saé supados langkung seueur murangkalih tiasa nyandak kauntungan tina proyék.

curling3
curling4

Perusahaan kami nyumbangkeun lagu ngagulung PVC ka Sakola Pendidikan Khusus Dehua County sareng nyayogikeun alat-alat olahraga pikeun sakola.Palatih Wang Ziyue jeung Palatih Long Fumin of Fujian Golden Eagle És Olahraga Club nyadiakeun pangalaman curling sistematis jeung kualitas luhur pikeun barudak.

curling5
curling6

waktos pos: Mar-23-2022