Kagiatan ngawangun tim Curling

curling7

Dina 13 Nopémber 2021, Pusat Olahraga És Fuzhou Ali ngalaksanakeun kagiatan ngawangun tim ngagulung.Pelatih Curling Long Fumin ngajelaskeun ka pamilon asal-usul ngarit sareng kaahlian sareng taktik ngagulung.

curling1
curling2
curling3

Wangunan tim dilaksanakeun ku cara pasanggiri, dibagi jadi 8 kelompok (satiap kelompok 4 urang) pikeun éliminasi kelompok, ahirna bersaing pikeun jadi juara kahiji.Salila pasanggiri, saréréa sumanget jeung kesang, némbongkeun pesona curling jeung gawé babarengan.

curling4
curling5
curling6
curling8

waktos pos: Apr-12-2022