Curling & És hoki Kolot-Anak Pasanggiri

curling1

Dina raraga mayar upeti ka sumanget tarung dina és jeung salju, hayu barudak ngarti olahraga és jeung ngalaman pesona olahraga és.Dina acara ieu, palatih sirah curling Wang Ziyue (mantan pamaén curling awéwé nasional) jeung palatih sirah hoki és Wang Qi (Kanada NHL Canucks) ti Fujian Golden Eagle És Olahraga Club ngajarkeun pangaweruh curling sarta hoki és.Dina kapamimpinan palatih, aranjeunna ilubiung dina kaulinan kolot-anak tina curling sarta hoki és, sahingga barudak ngalaman pesona unik tina és jeung olahraga salju.

curling2

Pelatih sirah Curling Wang Ziyue ngajelaskeun kaahlian ngagulung

Wang Ziyue, palatih kapala Fujian Golden Eagle És Olahraga Club, ngajelaskeun titik pangaweruh utama curling jeung pangalaman és sabenerna.Hayu barudak gancang ngartos kaahlian curling sarta merangsang minat maranéhanana dina curling.

curling3

Curling, hoki és kaulinan kolot-anak

Kolot nyandak murangkalih pikeun ngahijikeun sumanget olahraga és kana kompetisi anu sengit, nikmati kasenangan anu dibawa ku ngagulung sareng hoki és, sareng dina waktos anu sami, aranjeunna tiasa diajar langkung seueur kaahlian kaulinan sareng pangalaman dina prakték.

curling4
curling5

Salila kompetisi, kolot jeung barudak anu attentive tur sumanget juang tinggi.Palatih ngarahkeun taktik sareng strategi, cooperates pinuh, sareng ngalakukeun anu pangsaéna pikeun tim, nunjukkeun sumanget kompetitif olahraga és sareng salju.

hockey

waktos pos: Apr-21-2022