Jukut Multifungsi

Katerangan pondok:

Multi olahraga jukut jieunan & turf
Jukut jieunan multiolahraga dimaksudkeun pikeun sawah dimana sababaraha olahraga dilaksanakeun.Boroughs, hotél, puseur komunitas, klub olahraga, sakola, universitas jeung puskesmas butuh solusi praktis, fléksibel tur repot-gratis pikeun rupa-rupa kagiatan olahraga jeung luang aranjeunna nawiskeun.
Turfs multi-olahraga anu sagala-cuaca cocog, tahan ka pamakéan tinggi na pamakéan sapatu datar, sarta aranjeunna jawaban sampurna pikeun loba olahraga serbaguna sakumaha maén bal, tangan, baskét, voli, hoki, Amérika bal, netball, korfball, rugbi , badminton, lacrosse, maén bal Gaelik, golf jeung jangkrik jeung di luhur maranéhna ngarasa jeung ngalakukeun kawas turf alam.
Turf Multi-Paké ngahémat rohangan & artos ogé nyorong pamekaran sababaraha kagiatan olahraga.Turf mangrupikeun solusi anu ramah lingkungan sareng biaya-éféktif, tambah peryogi pangropéa minimal.Turf sintétik tetep non-slip sanajan dina hujan - euweuh motong na ancur disababkeun ku ragrag teuas.


Rincian produk

Tag produk

Jukut sintétik multi-olahraga Wajufo Sports ngarobih halaman sakola anu capé janten tempat kaulinan anu saé, sadayana cuaca, Grass for Multisport, mawa mangpaat anu signifikan pikeun sakola sareng fasilitas tersiér di sakuliah dunya.
Tempat ulin jeung fasilitas olah raga serbaguna ieu ngajurung barudak sangkan leuwih aktif jeung olah raga.
Jukut sintétik aman pikeun barudak maén sanajan dina hujan.
A has Wajufo Olahraga widang Turf instalasi multi-pamakéan bisa ngawengku markings garis pikeun hoki, tenis, netball tur leuwih, malah hiji lagu jalan.
Netting fléksibel bisa ngabagi wewengkon, sahingga sababaraha kagiatan béda dina beungeut turf sakaligus.

MULTIFUNCTIONAL GRASS (8)

Jukut sintétik Multi-Olahraga pikeun Olahraga, Maén sareng Rékréasi.

MULTIFUNCTIONAL GRASS (5)
MULTIFUNCTIONAL GRASS (6)
MULTIFUNCTIONAL GRASS (7)
MULTIFUNCTIONAL GRASS (4)

Aya tilu pilihan jukut sintétik multi-olahraga anu béda pikeun sakola sareng panyadia tersiér anu anjeun tiasa dianggo dina kombinasi atanapi mandiri:

Permukaan multi-olahraga anu serbaguna anu ngamungkinkeun sakola kalebet sababaraha kagiatan sapertos ténis, jaring, hoki, maén bal, jangkrik sareng baskét.Urang ogé masang wewengkon turf multi-tujuan ieu di kebon imah salaku surfaces sagala-cuaca pikeun practicing olahraga on di imah.
Widang olahraga sintétik ngagunakeun tihang panjang multi- olahraga permukaan nu réplikasi kinerja maén sarta ngarasakeun alam Lapang turf Multisport.Widang jukut sintétik ieu idéal pikeun maén bal, rugbi, AFL, sareng futsal.

Jukut lanskap Wajufo Sports pikeun daérah pasip sareng rekreasi, nyiptakeun daérah luar anu pikaresepeun dina sagala cuaca, pangropéa rendah dimana murid tiasa pendak, bersantai atanapi diajar.

grass-7
grass-6

  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali