És sintétik cair

És sintétik cair

Pondasi handapeun beungeut és merlukeun C25 pikeun harden taneuh.Éta dituang dina suhu kamar dina situs pikeun ngabentuk sadayana kalayan yayasan tanpa kendang kosong sareng permukaan datar tanpa mendi.
És sintétik cair mangrupikeun produk anu muncul tina és simulasi.Ngarecah isin tina simulated és plat stitching, ékspansi termal jeung kontraksi, henteu mampuh pikeun embed garis nyirian, sarta kabutuhan és skates husus.

Kauntungannana Performance

Struktur molekul leutik sarua jeung és nyata bisa nyieun és skates megatkeun jeung ngageser."Permukaan és" sacara alami ngahasilkeun faktor pelumas, ngajantenkeun taksi langkung lancar.

Perbandingan Kinerja És Sintétik Wajufo sareng És Sintétik anu aya di Pasar
ciri kinerja Wajufo cair és sintétik Sintétik És Rink
Bahan Dirobih résin sintétik dua-komponén Poliétilén
Métode Produksi És tuang dina situs dina suhu kamar Dina situs assembly of panels plastik
Naha aya kelim Hiji-sapotong molding tanpa seams Loba kelim
Tiasa garis nyirian dikubur handapeun és? Tiasa teu tiasa
Naha skates és bladed profésional? Sumuhun Taya ujung profésional
Naha ngagosok sareng lilin unggal dinten? Henteu kedah Digosok sareng waxed unggal dinten
Naha aya gap antara lapisan és jeung yayasan No enya
Sensitipitas kana suhu Teu sénsitip Ieu expands tur shrinks lamun dipanaskeun, sarta shrinks lamun cools handap
parobahan permukaan és sanggeus taxiing Sajumlah leutik és slag Loba burrs atanapi filamén plastik
Kaayaan listrik statik Statik pisan low Jumlah badag adsorption éléktrostatik lebu
Biaya pangropéa Kacida handapna Lemah
Tiasa és dilereskeun iraha waé Tiasa teu tiasa
Syarat dasar Lantai campuran komérsial mumpuni Lantai campuran komérsial mumpuni
3m pangawasa≤3mm 3m pangawasa≤3mm

Babandingan ciri bisnis konstruksi és rink

eusi fitur

Refrigeration és rink

Écological rink és

Sarat rohangan tempat

 

Tempat husus pikeun rinks és, kalayan lanté di luhur 7 méter, kudu dilengkepan kamar parabot profésional

spasi indoor konvensional, sarta spasi kanopi outdoor, euweuh kamar parabot diperlukeun

Dehumidification tempat jeung syarat knalpot

Sistem dehumidification sareng knalpot lengkep kedah dipasang di tempat éta, sareng sajumlah alat anu saluyu kedah dikonpigurasi.

Teu perlu masang sistem dehumidification dedicated

Syarat dasar pikeun rink és

Struktur kompléks multi-lapisan husus

Lantai beton konvensional biasa di luhur C25

 

Pakakas cocog pikeun pamakéan situs

Kudu ngonpigurasikeun unit refrigeration badag, alat cooling, dehumidification jeung alat knalpot

Teu perlu ngonpigurasikeun alat

Parabot pangropéa

Perlu ngonpigurasikeun parabot sweeping és profésional sarta tuang

Konpigurasikeun pel basajan, alat nyeuseup jeung agén curing

syarat staffing profésional

Peryogi tanaga pangropéa peralatan profésional, peryogi tukang és profésional

Ngonpigurasikeun cleaners Saniter umum

(1800 méter pasagi standar rink és hoki)

Biaya cai sareng listrik 1.8-3.0 juta / taun (daérah konstruksi sareng peralatan anu béda-béda gaduh konsumsi énergi anu béda. Pencahayaan situs sareng AC henteu kalebet)

Biaya cai sareng listrik pikeun és rink: 0

(Kaasup lampu tempat sareng AC)

Biaya pangropéa

(pangropéa peralatan sareng tanaga téknis)

 

tanaga teknis jeung asesoris parabot: 500.000-800.000 / taun

Buruh sareng bahan: 50,000-80,000 / taun

Interval pangropéa rutin

Sababaraha kali sapoé, tuang és pikeun pangropéa

Pembersih sanitasi: 1 waktos / dinten

Pangropéa situs: 1 waktos / minggu

Hirup tempat

6-10 taun

5-8 taun

Babandingan ciri teknis pamakéan és rink

eusi fitur

rink és refrigeration jieunan

Écological rink és

Bahan nyieun és

Cai + listrik

polimér dirobah

Métode nyieun és

 

Sistim refrigeration cai profésional ngajadikeun és,

Tetep cai jeung listrik beku

Tuang dina situs sareng ngadamel "és" dina suhu kamar

Hiji-waktos molding, pamakéan jangka panjang

Dupi aya kelim dina és

Seamless

Seamless

Naha lapisan és sareng pondasi kerung

Diadun jadi hiji, euweuh kendang kerung

Diadun jadi hiji, euweuh kendang kerung

Naha nyirian tiasa dipasang dina permukaan és

Tiasa tos diselapkeun nyirian slogan, logo, jsb.

Tiasa tos diselapkeun nyirian slogan, logo, jsb.

Naha ngagunakeun és skates profésional

 

Anggo skates és bladed profésional biasa

Anggo skates és bladed profésional biasa

Naha pikeun ngahasilkeun timer lubricating

Faktor lubrication campuran cai és

The rink és bisa terus nembus faktor timer lubricating

Lubricity ngageser

alus teuing

Deukeut ka cai cooling és 80-90%

 

És beungeut leungitna

 

Hébat, unggal waktos Anjeun rub jeung marake, beungeut és bakal ngabalukarkeun karuksakan gede

Leutik pisan, unggal waktos Anjeun rub és jeung rem, és bubuk leutik bakal dihasilkeun dina beungeut és, sarta leungitna leutik.

 

Tiasa és dilereskeun

Sapu és pikeun ngalereskeun beungeut és unggal poé

Gesekan ka tingkat anu tangtu (2-3 taun), keusik daérah anu nganggo langkung ageung, sareng nyemprot deui permukaan és

Situs cocog pikeun suhu ambient

Tetep handap nol

Cocog jeung -45 ℃ -50 ℃ suhu lantai

Ngalakukeun Real És Aksi

Standar ngageser push pot Peta konsisten jeung és nyata, sarta és ngageser sarta eureun gancang.Pindah ka latihan lapangan és nyata sareng enol halangan dina kompetisi.