jukut bal

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Turf jieunan pikeun Soccer pitch

Turf buatan Wajufo mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun tujuan lapangan olahraga, kami nyayogikeun solusi turf sintétik profésional pikeun lapangan maén bal.

Rumus husus serat jukut kami méré turf jieunan rarasaan lemes jeung kinerja sampurna dina tés béda kaasup roll bal, bola nangtung rebound, nyerep shock sarta gesekan kulit.

Jukut jieunan Wajufo minuhan standar internasional sacara ketat, éta aman sareng ramah pikeun atlit sareng lingkungan.

Naha anjeun bosen nyéépkeun waktos sareng artos pikeun ngajaga lapangan maén bal anjeun?Jukut Wajufo bakal nyalametkeun anjeun tina kasulitan nyiram, motong, ngabuahan padang rumput hejo, sareng ngajantenkeun pitch anjeun tiasa dianggo dina opat musim.

Kaunggulan:

✔ Teu perlu ngored
✔ Teu perlu nyiram
✔ Teu perlu nyemprot péstisida
✔ Penampilan alami sareng sentuhan anu lembut
✔ Pamasangan gampang
✔ Aman pikeun atlit
✔ Ramah ka jalma alergi
✔ Ngirit seueur biaya pangropéa
✔ Panjang umur
✔ Salawasna héjo dina opat musim

Produk disarankeun

icosingleimg (6)

Teu perlu ngored

icosingleimg (2)

Teu perlu watering

icosingleimg (5)

Pamasangan Gampang

icosingleimg (4)

Aman pikeun atlit

icosingleimg (3)

umur panjang

icosingleimg (1)

Salawasna héjo dina opat musim

Courage

Wani™

  • Bentuk benang: C
  • Jangkungna tumpukan: 50mm
  • Ukuran: 5/8 inci
  • Jahitan/m: 160
  • Kapadetan / m2: 10.080
  • Dtex: 11.000
  • Nyadangkeun: PP + Bolong + SBR Lem

The Courage™ dirancang dina bentuk C, lemes pisan sareng lemes, janten langkung awét tibatan serat biasa.Bentuk ieu mantuan ngurangan pantulan cahya panonpoé, ramah ka pamaén dina cahaya panonpoe, sarta méré traction seragam jeung ngurangan shock kana sendi na ankles.

Courage2

Daya™

  • Wangun benang: Tulang tonggong
  • Jangkungna tumpukan: 55mm
  • Ukuran: 5/8 inci
  • Jahitan/m: 170
  • Kapadetan / m2: 10.710
  • Dtex: 12.000
  • Nyadangkeun: PP + Bolong + SBR Lem

The Power dirancang kalayan "tulang tonggong" ngajalankeun ngaliwatan tengah unggal sabeulah, benang nu Sigana mah jukut alam jeung ngajadikeun turf tahan banting sarta ngagem cukup tahan, méré traction seragam jeung ngurangan shock kana sendi na ankles, pisan ramah kana. atlit.

Recommended-Products

Panaratas™

  • Bentuk benang: S
  • Jangkungna tumpukan: 60mm
  • Ukuran: 5/8 inci
  • Jahitan/m: 170
  • Kapadetan / m2: 10710
  • Dtex: 11.000
  • Nyadangkeun: PP + Bolong + SBR Lem

Pioneer™ dirarancang nganggo serat bentukna siga gelombang anu masihan rasa lemes sareng lemes, ramah pisan ka atlit.

Recommended-Products2

Pahlawan™

  • Bentuk benang: C + tulang tonggong
  • Jangkungna tumpukan: 60mm
  • Ukuran: 5/8 inci
  • Jahitan/m: 170
  • Kapadetan / m2: 10.710
  • Dtex: 12.000
  • Nyadangkeun: PP + Bolong + SBR Lem

Kalawan "C + tulang tonggong" ngajalankeun ngaliwatan tengah unggal sabeulah, benang Sigana jukut alam jeung cukup tahan banting pikeun ngidinan atlit maén kabiasaan, masihan traction seragam jeung ngurangan shock kana sendi na ankles, keur ramah ka pamaén.


  • saméméhna:
  • Teras: