EPDM Athletic Lagu Partikel

Athletic Lagu Partikel

Ngeunaan rumus bahan, saluyukeun pamakéan absorbers UV jeung antioksidan nurutkeun data cahya panonpoé jeung sinar ultraviolét di wewengkon béda, nu bisa éféktif reureuh sepuh, sarta teu gampang thresh, rengat, sarta busa, ku kituna aya saeutik pisan. partikel plastik anu mangaruhan kabersihan lingkungan.

Perméabilitas cai anu saé, nyingkahan cai ngeuyeumbeu

Ngaliwatan pamakéan bahan hawa-permeabel jeung cai-permeabel jeung téhnik konstruksi pakait, éta bisa minuhan sarat tina sagala-cuaca pamakéan tempat éta.Sanaos hujan ageung nembé ngaliwat, éta tiasa langsung dianggo.Élastisitas sedeng tiasa ngirangan kagiatan fisik, anu tiasa ningkatkeun waktos latihan atanapi ningkatkeun hasil kompetisi., Résistansi kuku anu kuat sareng résistansi komprési tiasa ngirangan karusakan paku sareng alat-alat olahraga ka situs sahenteuna, ku kituna situs éta ngajaga éféktivitas anu konsisten.konstruksi profésional sarta pamakéan bahan timer leveling bisa nyieun beungeut datar tur leuwih éféktif.Latihan taneuh jeung kompetisi, penampilan geulis tur cocog warna, boga pangaruh positif kana efisiensi olahraga psikologis.

Widang Anu Didamel Pikeun Menang Dimimitian ku Hi…

Naha anjeun badé marios solusi dina ngawangun atanapi ngaropea Partikel Athletic Track anjeun sareng Wajufo?Ngan mimitian ku halo.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami