Jukut jieunan

Turf jieunan pikeun Soccer pitch

Turf buatan Wajufo mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun tujuan lapangan olahraga, kami nyayogikeun solusi turf sintétik profésional pikeun lapangan maén bal.
Rumus husus serat jukut kami méré turf jieunan rarasaan lemes jeung kinerja sampurna dina tés béda kaasup roll bal, bola nangtung rebound, nyerep shock sarta gesekan kulit.
Jukut jieunan Wajufo minuhan standar internasional sacara ketat, éta aman sareng ramah pikeun atlit sareng lingkungan.
Naha anjeun bosen nyéépkeun waktos sareng artos pikeun ngajaga lapangan maén bal anjeun?Jukut Wajufo bakal nyalametkeun anjeun tina kasulitan nyiram, motong, ngabuahan padang rumput hejo, sareng ngajantenkeun pitch anjeun tiasa dianggo dina opat musim.

Jukut jieunan Pikeun Padel Pangadilan

WAJUFO SPORTS nawiskeun dua jinis jukut pikeun padel: fibrillate sareng filamén tunggal.Duanana mangrupikeun modél canggih anu dirancang pikeun pamaén janten langkung aman, langkung nyaman sareng ngaminimalkeun résiko tatu.

Éta sayogi dina sababaraha warna pikeun ningkatkeun pidangan bal di sakuliling anu béda: biru keuna, beureum terracotta atanapi héjo klasik.

Sadayana nyumponan peraturan resmi anu ditetepkeun sareng tonggong latex kalayan liang solokan pikeun ningkatkeun éliminasi cai di lapangan luar.

Panggihan jenis jukut anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun sareng ngawangun lapangan padel anu sampurna.

Widang Anu Didamel Pikeun Menang Dimimitian ku Hi…

Naha anjeun badé nguji solusi dina ngawangun atanapi ngarénovasi lapangan maén bal jieunan anjeun sareng Wajufo?Ngan mimitian ku halo.

Multifunctional Grass (6)
Multifunctional Grass (3)
Multifunctional Grass (5)
Multifunctional Grass (2)
Multifunctional Grass (1)
Multifunctional Grass (4)

Jukut jieunan pikeun Golf Putting Héjo

Wajufo Golf Series putting héjo mangrupa produk inovasi nu nyadiakeun Anjeun pangalaman maén héjo putting éndah di backyard sorangan, kalawan desain bicolor sarta dénsitas super tinggi, méré katingal alam jeung rarasaan elastis, anjeun bisa ngarasakeun pangalaman golfing home leres.Pikeun peminat golf, Wajufo Sport mangrupikeun supplier kualitas pangluhurna pikeun tukang kebon tukang kebon tukang sayuran héjo, nyayogikeun realisme anu teu aya tandingan dina hal kualitas permukaan sareng éstétika.The putting héjo dijieunna tina jukut jieunan pisan ongkos éféktif salaku pangropéa pisan gampang, teu perlu ngored, watering atawa ferilizing, lamun ngajalankeun hiji lapangan golf, mertimbangkeun sabaraha biaya & waktos eta tiasa nyimpen keur anjeun.Wajufo Golf Series seueur dianggo di buruan tukang nempatkeun lapangan golf héjo sareng nyata.