Tentang Kami

Profil Perusahaan

Fujian WaJuFo Olahraga Téhnologi CO., LTD

Fujian WaJuFo Sports Technology Co., Ltd diadegkeun dina 2003 lokasina di FUZHOU FUJIAN CHINA.WaJuFo nyaéta parusahaan Grup profésional kalibet dina ngembangkeun bahan widang olahraga, produksi jeung pamasaran duanana di pasar domestik jeung luar negeri.

Kami nyayogikeun opat produk utama nyaéta jukut jieunan, TPE Infilling Granule, XPE sareng PET Shock Pad ogé EPDM Particle for Running Track.Kapasitas produksi taunan jukut jieunan ngeunaan3 juta méter pasagi, Pikeun TPE infilling granule nyaeta ngeunaan50 rébu mts, pikeun shock Pad nyaeta ngeunaan5 juta méter pasagi.

The WaJuFo boga opat basa produksi lokasina di Propinsi FuJian sarta kami nyetél "WaJuFo olahraga widang bahan panalungtikan Center" jeung Universitas Malaya, ngudag inovasi dina ngembangkeun produk jeung pabrik pikeun mastikeun kualitas.

Merek sareng produk WaJuFo populer di pangsa pasar salaku tilu luhur di Cina, parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara dina 5 taun katukang.Kami parantos sertifikasi Labosport, SGS, ISO9001 sareng ISD14001 ogé RoHs.

Kakuatan perusahaan

①Kaluaran taunan turf jieunan nyaéta 3 juta méter pasagi, bantal elastis nyaéta 5 juta méter pasagi, partikel ngeusian TPE 50.000 ton, partikel landasan EPDM 10.000 ton, sareng és sintétik cair 1 juta ton.

②5 sét pakakas kawat turf lempeng, 3 sét pakakas kawat melengkung, 6 sét mesin tufting pikeun turf jieunan, 1 sét mesin gumming;3 garis produksi pikeun lapisan cushioning elastis;6 jalur produksi pikeun partikel ngeusian TPE;4 partikel landasan EPDM Jalur Produksi;2 jalur produksi pikeun és sintétik cair, jumlahna aya 24 alat produksi;

juta m²
Turf jieunan
juta m²
Bantal elastis
ton
partikel pangeusi TPE
Ton
partikel runway EPDM
Ton
És sintétik cair

Pausahaan ayeuna boga opat basa produksi baku, ayana di Nanping Jian'ou, Fuzhou Minhou, Jiangsu Zhenjiang, Quanzhou Jinjiang;dua pabrik koperasi padang rumput hejo aya di Qingdao, Shandong jeung Sanming, Fujian.Dina waktu nu sarua, pausahaan nempel pentingna hébat kana panalungtikan sarta pamekaran produk, utamana dina inovasi sarta perbaikan bahan anyar jeung prosés anyar.Geus ngahontal konsensus jeung institutes panalungtikan luhur di imah jeung di mancanagara, Universitas Fuzhou jeung Universitas Malaya, pikeun babarengan ngawangun "wajufo Olahraga Lapang Bahan Panalungtikan Center", Pikeun mastikeun kualitas sarta kualitas wajufo.

on-8-Floor-Headquarter-Office

Kantor Pusat

Factory-Location

Pabrik Granule Infilling

Sock-Pack-Factory

Pabrik Sock Pack

Shock-Pad-processing-Line

Shock Pad processing Line

produk jeung jasa urang

Pausahaan utamana kalibet dina produksi turf jieunan, turf jieunan ramah lingkungan elastis shock-nyerep cushion (XPE konvensional sarta ditingkatkeun bahan sutra awak pepet), TPE ramah lingkungan partikel keusikan elastis, partikel landasan EPDM, és sintétik cair jeung polipropilén meltblown.R&D, produksi sareng penjualan produk anu sami.
Nyayogikeun pra-penjualan: rencana rékayasa (gambar), rekomendasi produk, penjualan: bubuka prosés produksi produk, sareng saatos penjualan: jaminan kualitas produk (sertipikat), ngawalon patarosan konstruksi sareng tilu jinis jasa anu sanés.

Kusabab 2016, leuwih ti 1.000 proyék geus réngsé, ngawengku 31 propinsi jeung kotamadya di Cina (iwal Taiwan, Hong Kong, jeung Makau).Geus salawasna miboga reputasi alus sarta pangaruh dina basa customer.Ayeuna merek perusahaan parantos janten merek anu kasohor dina industri olahraga domestik, sareng penjualan produk sareng pangsa pasarna mangrupikeun 3 luhur dina industri domestik.

Waktos

ngaran proyék

Pamakéan produk

Dihontal standar / sarat

2019 Pangwangunan Stadion Rahayat di Pingtan, Fujian 50 Kapadetan XPE Shock Nyerep Cushion & Opat Daun Star Partikel FIFA KUALITAS FIFA
2018 Proyék Puseur Olahraga Tianjin Dagang 30 dénsitas bantal XPE & partikel kabayang panas GB 36246-2018-- "Lahan olahraga permukaan bahan sintétik pikeun sakola dasar sareng sekundér"