Fujian WaJuFo Sports Technology Co., Ltd. diadegkeun dina 2003 lokasina di FUZHOU FUJIAN CHINA.WaJuFo nyaéta parusahaan Grup profésional kalibet dina ngembangkeun bahan widang olahraga, produksi jeung pamasaran duanana di pasar domestik jeung luar negeri.

Kami nyayogikeun opat produk utama nyaéta Jukut jieunan, TPE Infilling Granule, XPE sareng PET Shock Pad ogé partikel EPDM pikeun Running Track.Kapasitas produksi taunan jukut jieunan nyaeta ngeunaan 3 juta méter pasagi, pikeun TPE infilling granule nyaeta ngeunaan 50 sarébu mts, pikeun shock Pad nyaeta ngeunaan 5 juta méter pasagi.

Spesialis kami

produk diulas

Karya Urang

Pameran

Kami di WaJuFo bangga kana kaahlian profésional kami sareng kamampuan nyayogikeun produk kualitas luhur kalayan solusi anu cocog pikeun seueur proyék turf jieunan anu béda.Kusabab 2016, kami parantos suksés ngalaksanakeun langkung ti 1,000 proyék, kalebet gimnasium, stadion, taman, komunitas, jsb.

nempo leuwih
  • indeximg (3)
  • ings (2)
  • indeximg (1)
  • indeximg (1)
  • indeximg (2)